Post HBO

Update Oedeemtherapie

Update Oedeemtherapie

Behoefte aan een snelle update? Met deze tweedaagse Post-HBO-opleiding ben je snel weer helemaal bij in het vakgebied. De update is gericht op praktijkvaardigheden, klinisch redeneren en wetenschappelijke onderbouwing, vertaald naar de praktijk.

Deze tweedaagse Post-HBO-cursus Update Oedeemtherapie biedt een effectieve update, zodat je weer helemaal bij bent.

Ter voorbereiding op de cursus verwachten wij dat je minimaal één casuïstiek per onderdeel inbrengt. Dit doe je met een Elevator Pit PowerPoint-presentatie van vijf minuten. Verder verwachten wij dat je vooraf de aangereikte literatuur bestudeert en beoordeelt op relevantie en implementatiemogelijkheden binnen het eigen handelen. Ook is het mogelijk om naast casuïstiek uit de drie onderwerpen andere casuïstiek in te brengen.

 Accreditatie

  • KwaliteitsRegister Fysiotherapie: 21 punten.
  • Registers: Vakinhoudelijk, Algemeen Fysiotherapie, Oedeemfysiotherapie.

Voor wie?

De cursus Update Oedeemtherapie is bedoeld voor geregistreerde oedeemfysiotherapeuten, die verdieping willen in de beschreven deelgebieden en vaardigheden.

Update in oedeemfysiotherapie, klinisch redeneren en praktische implicaties. 

Een update in praktijkvaardigheden bij onder meer:

  • Nazorg bij borstkanker.
  • Hoofd/hals-oedeem.
  • Nazorg bij melanomen.
  • Eigen inbreng aan de hand van casuïstiek.

Werkvormen

De cursus Update Oedeemtherapie bestaat uit hoorcolleges, inbreng en bespreking van casuïstiek, en praktische vaardigheden.

 Getuigschrift

Aansluitend zal er een getuigschrift van de gevolgde cursus worden uitgereikt.

Data: 30 en 31 mei 2024.
Lestijden: 9.00 – 17.00 uur.

Locatie: de Berekuyl academy, Hierden.

Minimaal aantal deelnemers: 8
Maximaal aantal deelnemers: 16

De kosten voor de cursus bedragen € 595,- 

De bedragen zijn inclusief examengelden, koffie, thee, lunch en capita selecta.

Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding via het inschrijfformulier en het overmaken van het factuurbedrag. Zodra wij alles ontvangen hebben, is je inschrijving definitief. 

In onze opleidingen staat de student centraal. Als kleinschalig familiair instituut geloven wij in persoonlijke aandacht. Onze docenten bouwen een persoonlijke band op met de studenten, en er zijn korte lijnen met de medewerkers van het behandelcentrum.

 Onze bevlogen en enthousiaste docenten zijn deskundig, hebben ruime praktijkervaring, besteden graag persoonlijke aandacht aan hun studenten en hebben hart voor hun vak én voor kennisoverdracht. Hiermee waarborgen wij een academische en praktijk-gerelateerde visie op het vak.

Wouter Hoelen

Een impressie van de cursus

Vragen/ Advies

Wij willen je graag goed informeren. Mocht je vragen hebben of advies willen, dan horen wij dit graag.

+31(0)341-453177
academy@deberekuyl.nl

 

Bedankt voor je interesse! We houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We zien je graag bij ons op de Academy!

Er was een probleem, probeer het nogmaals.

Met het versturen van dit formulier wordt er een link doorgestuurd naar de opgegeven email, het kan zijn dat deze email in uw spam folder belandt.