Tarieven

OpleidingenKostenJaar 1Jaar 2Jaar 3Totaal
Master of Science L & OCollegegeld
Inschrijfgeld
€ 5500
€ 595
€ 5500€ 5500€ 17.095
Master of Science L & O (zonder wetenschappelijke leerlijn)Collegegeld
Inschrijfgeld
€ 5675
€ 595
€ 5675-€ 11.945
Oncologie RevalidatiewetenschappenCollegegeld
Inschrijfgeld
€ 2600
€ 595
--€ 3195
Lymfologie Revalidatiewetenschappen
Collegegeld
Inschrijfgeld
€ 2600
€ 595
--€ 3195
OedeemfysiotherapieCollegegeld
Inschrijfgeld
€ 3995
€ 595
--€ 4590
Oedeemfysiotherapie (i.c.m. Master of Science L&O)Collegegeld
Inschrijfgeld
€ 2795
-
--€ 2795

  • Inschrijfgeld betaalt u éénmalig. Voor opeenvolgende opleidingsjaren (ongeacht opleiding) betaalt u niet opnieuw inschrijfgeld. Indien u langer dan één academisch jaar geen onderwijs genoten heeft, betaalt u het inschrijfgeld opnieuw.
  • Collegegeld betaalt u per jaar. Het collegegeld is inclusief examengelden, koffie/thee, lunch en syllabi. Betaling in termijnen is mogelijk. Daarvoor rekenen wij € 45 aan administratiekosten per jaar.
  • Alle bovengenoemde cursusbedragen zijn conform de erkenning van de Berekuyl academy door het CRKBO, vrijgesteld van BTW.
CursussenAantal dagenKosten
Update Oedeemfysiotherapie2€ 425
Het bindweefsel level I / Connective Tissue I3 € 795
Het bindweefsel level II / Connective Tissue II3€ 795
Dry Needling I & II6 € 1795
Refresher Dry Needling2€ 450
Dry Needling Pelvic Floor I3 € 795
Dry Needling Pelvic Floor II1€ 195
ALT6€ 895
Module Leefstijl bij Oncologie I2€ 450
  • Voor cursussen vragen wij een aanbetaling. Deze dient u twee weken na facturatie te voldoen. Het restant dient u twee weken voor aanvang cursus te hebben voldaan.
  • Alle bovengenoemde cursusbedragen zijn conform de erkenning van de Berekuyl academy door het CRKBO, vrijgesteld van BTW.

Kortingen

Onze opleidingen zo zijn opgebouwd dat u met het voltooien van bepaalde onderdelen al punten (EC’s) heeft kunnen opbouwen voor vervolgonderdelen. Daarmee komt u dan ook in aanmerking voor kortingen. Deze korting wordt eenmalig verstrekt en in vermindering gebracht op het totaal collegegeld, mits u het vervolgonderdeel in het aansluitend academisch jaar volgt.

Mocht u in aanmerking willen komen voor vrijstellingen door reeds gehaalde opleidingen elders, kunt u hier apart een verzoek hiervoor indienen. Indien akkoord, kunt ook dan mogelijk in aanmerking komen voor bepaalde kortingen. Deze worden apart berekend en uitsluitend met toestemming van de directie.

Voor meer informatie: academy@deberekuyl.nl.

Flegel
FleGel praktijkhouders en werknemers komen in aanmerking voor kortingen conform overeenkomst.

Annuleringen

Mocht u na inschrijving willen afzien van de cursus, dan wijzen wij u op onze algemene voorwaarden.

Oude Tarieven

Mocht u zich voor 14 juli 2018 hebben ingeschreven, dan gelden voor u de oude tarieven. Deze vindt u op uw inschrijvingsformulier.

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door de Berekuyl academy met uiterste zorg samengesteld. Wij bieden echter geen uitdrukkelijke of stilzwijgende garantie, toezegging of vrijwaring met betrekking tot de volledigheid, juistheid en actualiteit van deze informatie. De Berekuyl academy aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en/of onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie en tarieven. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.