Raad van Advies

Raad van Advies

“De master wordt ondersteund door mensen uit de praktijk, daar heb ik veel vertrouwen in.”

Wouter Hoelen
algemeen directeur
de Berekuyl academy

Alle ontwikkeltrajecten van de Berekuyl academy staan onder toezicht van de Raad van Advies. Deze raad adviseert de directie over conceptontwikkeling ten aanzien van onderwijsfilosofie, imago, integrale kwaliteitsverbeteringen en organisatieontwikkeling. Leden van de Raad van Advies leveren input over ontwikkelingen in de markt en de gezondheidszorg. Vanuit het perspectief van patiënten adviseren de leden over eventuele aanpassingen in het curriculum.

De leden van de Raad van Advies zijn inhoudsdeskundigen op minimaal masterniveau op het gebied van fysiotherapie, oedeemtherapie, oncologie en algemene geneeskunde.

Sanne van Soelen

Lid raad van advies

Michiel van Soelen

Lid raad van advies

Paul van Olffen

Lid raad van advies

Sanne van Soelen

Drs. Sanne van Soelen is professioneel patiënt, voormalig verpleegkundige, bestuurskundige en getrouwd met een huisarts.

Als bestuurder bij Borstkankervereniging Nederland en innovator bij Zilveren Kruis zet zij zich in om innovaties in de oncologiezorg voor kankerpatiënten te verbeteren. Dit doet zij vanuit een intrinsieke motivatie én met een professionele passie om al haar kennis en vaardigheden in te zetten voor praktische oplossingen die echt het verschil maken.

Als innovator ziet zij mogelijkheden voor meer kwaliteit en optimale begeleiding en revalidatie van oncologisch patiënten in de eerste lijn met de Master of Science Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met Pre-master Lymfologie & Oncologie.

 

Michiel van Soelen

Drs. Michiel van Soelen is huisarts in de groepspraktijk van Bunschoten-Spakenburg. Ook is hij werkzaam als huisarts-echografist en leidt hij co-assistenten op.

Door persoonlijke en professionele ervaringen probeert hij lymfoedeem en de gevolgen daarvan meer onder de aandacht te brengen binnen de huisartsenwereld.

Dit sluit goed aan op de opleiding die de Berekuyl academy biedt: een goede, wetenschappelijk onderbouwde fysiotherapieopleiding in de lymfologie en oncologie.

Als hij niet werkt, heeft hij tijd om te tennissen, zeilen, skiën en uit eten te gaan.

 

Paul van Olffen

Paul van Olffen, MMT, is van beroep fysio-/manueeltherapeut. Al meer dan 30 jaar zet hij graag zijn talenten in om mensen van heel jong tot oud te helpen in hun bewegend functioneren.

Zijn vakinhoudelijke verdieping was met name gericht op fysiotherapie (schouderklachten, kaakklachten, dry needling, wetenschappelijk onderzoek, echografie) en manuele therapie (diplomering in 1991 en kinder-manueeltherapie sinds 1998). In 2008 behaalde hij zijn mastertitel.

Verder is hij docent aan de opleiding kinder-manueeltherapie EWMM, lid domeincommissie kinder-manueeltherapie KNGF/NVMT/EWMM, instructeur praktische vaardigheden dry needling in Domburg.

Als lid van de Raad van Advies vertegenwoordigt hij mede het beroepenveld en adviseert over diverse onderwerpen in relatie tot het (para)medische circuit.