Waarom kiezen voor de Berekuyl academy?

Bij behandel- en expertisecentrum de Berekuyl draait alles om professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met veel expertise en liefde voor het vak is het onze topprioriteit om onze patiënten de beste zorg te bieden en onze studenten de beste opleidingen.

Wij begrijpen dat ook jij als professional je patiënten de beste behandeling wilt geven. Dat jij de ambitie hebt om te groeien. Een opleiding wilt volgen met persoonlijke aandacht van deskundige en inspirerende docenten. En in jouw eigen tempo. Bij de Berekuyl academy ben je aan het juiste adres.

Gespecialiseerd in Lymfologie en Oncologie | nummer 1 in Oedeem
Wij zijn gespecialiseerd in Lymfologie en Oncologie. Op het gebied van Oedeem mogen wij ons zelfs de beste in Nederland noemen. Daar zijn we trots op.

Uniek: Pre-master Lymfologie & Oncologie met toegang tot de verkorte universitaire MSc. Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie
Volg de Pre-master Lymfologie & Oncologie, welke toegang geeft tot de verkorte universitaire Master of Science Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Een Pre-master die in nauwe samenwerking met Vlaamse universiteiten – het hart van het oncologie-onderzoek – is ontwikkeld. Uniek in Nederland.

De Pre-master Lymfologie & Oncologie in combinatie met het verkorte mastertraject van de VUB leidt op tot oncologiefysiotherapeut met kennis en kunde in lymfologie, van onschatbare waarde bij oncologiefysiotherapie. Na het behalen van deze internationaal erkende studie mag je de titel Drs. dragen.

Speciale leerstoel (VUB)
Wij werken nauw samen met Vlaamse universiteiten, waaronder de Vrije Universiteit Brussel (VUB). De speciale leerstoel De Berekuyl – Exercise Immunology & Chronic Fatigue in Health & Disease, opgesteld met de onderzoeksgroep Pain in Motion, waarborgt de kwaliteit en het universitaire niveau van onze opleidingen.

Modulair, dus op jóuw tempo
Bij de Berekuyl academy staat de student écht centraal. Met onze modulair opgebouwde opleidingen kunnen wij voor iedereen een passend programma samenstellen. Studeer op jóuw tempo. Informeer ook naar de vrijstellingsmogelijkheden.

Volop keuze
Of kies een van onze andere WO- en Post HBO-opleidingen. Verdiep je bijvoorbeeld in Dry Needling, Aqua Lymfatische Therapie, Fascia of Oedeemfysiotherapie.

Inspirerende colleges
Natuurlijk worden bij al onze opleidingen de nieuwste inzichten, evidence based kennis en real life behandelingen met elkaar verbonden. En kiezen we bewust voor een goede mix van inspirerende hoor- en werkcolleges, online colleges, case studies en intervisie. Ook is er nadrukkelijk aandacht voor een goede samenhang van theorie en praktische toepasbaarheid.

Uitstekende docenten
Een opleiding bij de Berekuyl academy betekent colleges volgen bij bevlogen, zeer deskundige docenten. Docenten die in staat zijn de wetenschap te koppelen aan de praktijk. Mensen met hart voor hun vak, die hun expertise op heldere wijze overdragen en studenten persoonlijk begeleiden.

Persoonlijke aandacht
Als kleinschalig familiair instituut geloven wij in persoonlijke aandacht. We kennen elkaar, de lijnen zijn kort, docenten kennen hun studenten, en alle vragen zijn welkom.

Behandel- en expertisecentrum onder één dak
Voor jou als student is de combinatie van de Berekuyl academy met het behandel- en expertisecentrum ideaal. Door de korte lijnen krijg je in je opleiding te maken met echte problematiek en real life behandelingen. Je wordt betrokken bij interventies en verhalen uit het behandelcentrum vertellen de praktijk.

Iets voor jou?
Benieuwd? Bezoek een van onze open dagen. Kom langs om zelf de sfeer te proeven en al je vragen te stellen. Eerst meer informatie? Bel ons op 0341-453177 of mail naar academy@deberekuyl.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen. Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!

 

 

Op zoek naar een therapeut die bij ons een opleiding heeft gevolgd?

Dan kunt u kijken in onze Registers.

 

Bedankt voor je interesse! We houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We zien je graag bij ons op de Academy!

Er was een probleem, probeer het nogmaals.

Met het versturen van dit formulier wordt er een link doorgestuurd naar de opgegeven email, het kan zijn dat deze email in uw spam folder belandt.