Over ons

Bij behandel- en expertisecentrum de Berekuyl draait alles om professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij streven er voortdurend naar onze patiënten de beste zorg te bieden en onze studenten de best mogelijke opleidingen.

Wij begrijpen dat ook jij als professional je patiënten de beste behandeling wilt geven. Om die reden biedt de Berekuyl academy onder meer opleidingen op het gebied van oncologie en lymfoedeem, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Vlaamse universiteiten. Zoals de NVAO-erkende universitaire Master of Science Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met de Pre-master Lymfologie en Oncologie.

De speciale leerstoel De Berekuyl – Exercise Immunology & Chronic Fatigue in Health & Disease – aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) waarborgt de kwaliteit en het universitaire niveau. Ook maakt het onderzoek mogelijk.

Natuurlijk worden ook bij onze andere opleidingen en cursussen de nieuwste inzichten, evidence based kennis en real life behandelingen met elkaar verbonden. En kiezen we bewust voor een goede mix van inspirerende hoor- en werkcolleges, online colleges, case studies en intervisie.

Een opleiding bij de Berekuyl academy betekent colleges volgen bij bevlogen, inspirerende docenten. Wetenschappers en mensen uit de praktijk. Mensen met hart voor hun vak, die hun expertise op heldere wijze overdragen en studenten persoonlijk begeleiden.

Als kleinschalig familiair instituut geloven wij in persoonlijke aandacht. De student staat centraal, de lijnen – ook met ons behandelcentrum – zijn kort en alle vragen mogen worden gesteld.

Benieuwd? Bezoek een van onze open dagen. Kom langs om zelf de sfeer te proeven en al je vragen te stellen.

 

Meer informatie? Bel ons op 0341-453177 of mail naar academy@deberekuyl.nl. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!

 

 

Op zoek naar een therapeut die bij ons een opleiding heeft gevolgd?

Dan kunt u kijken in onze Registers

 

PARTNERS & CERTIFICERINGEN

Onder auspiciën van de VUB