Op onderstaande pagina kunt u diverse vacatures vinden van externe bedrijven.

VACATURE OEDEEMTHERAPEUT MET AFFINITEIT ONCOLOGIE VOOR 27 UUR TE WORMERVEER (NOORD HOLLAND)

Wegens zwangerschapsverlof zijn wij per medio juni 2023 op zoek naar een oedeemfysiotherapeut met affiniteit voor oncologie. Ingeschreven staan bij OncoNet is een pré maar niet een vereiste. 

Het gaat om een parttime dienstverband van 27 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding naar fulltime dienstverband. De aanstelling loopt door t/m december 2023, daarna blijft er tussen de 12-16 uur over voor een vast dienstverband.  Je zal werkzaam zijn in een praktijk met een ruim aanbod van specialisaties waarbij er laagdrempelige zorg wordt geleverd en een ontspannen sfeer heerst in de praktijk, zowel tussen de collega’s, als in het contact met de patiënten. Onze collega’s zijn aangesloten bij netwerken in de regio wat zorgt voor een goede samenwerking tussen de eerste, tweede en derdelijn. 

Onze praktijk kenmerkt zich door de samenwerking van zeven ervaren register fysiotherapeuten, met een groot aantal specialisaties welke hoogwaardige kwalitatieve zorg leveren en meegaan in de laatste ontwikkelingen van het vak. Witte Vlinder Fysiotherapie is compleet ingericht met ruime behandelkamers, twee grote oefenruimtes, gescheiden douches en kleedkamers en er is voldoende gratis parkeerruimte.

Functie eisen:

Minimale werkervaring: 1 – 3 jaar

Opleidingsniveau: hbo

Software ervaring: Intramed  

Kwaliteitsregister: KRF NL Keurmerk fysiotherapie  

 

Wat bieden wij:

Dienstverband: parttime

Contracttype: vast

Uren indicatie: 24-32

Aanvullend: Heeft u interesse in deze functie, neem dan graag contact op met Linda Spangenberg 06-46191659 of mail naar linda@wittevlinderfysiotherapie.nl

Je kunt reageren tot: 28 maart 2023

 

 

VACATURE KLINISCH PSYCHOLOOG

Therapeutisch Centrum de Berekuyl is gezien de huidige populatiezwaarte op zoek naar een Klinisch Psycholoog (ZZP-basis, op enkele dagdelen per maand met doorgroeimogelijkheden), om de interdisciplinaire revalidatietrajecten o.a. op het gebied van oncologie, chronische pijn, lipoedeem, obesitas en overige chronische aandoeningen te ondersteunen.

Er wordt binnen onze kliniek nauw samengewerkt met diëtist, verbijzonderde fysiotherapie, ergotherapie en binnen de ketenzorg met diverse regionale zorgnetwerken en revalidatie-instanties.

Geboden wordt een spreekkamer/behandelruimte binnen onze prachtige kliniek gelegen in het lommerrijke Hierden. Zie ook www.deberekuyl.nl voor meer informatie.

Bent u de klinisch psycholoog met ervaring op bovenstaande gebieden en wilt u ons interdisciplinair team ondersteunen? Dan nodigen we u graag uit voor het maken van een afspraak!

Stuur uw CV naar Astrid Hoelen, ahoelen@deberekuyl.nl dan nemen wij snel contact met u op!

Tot gauw,

Wouter Hoelen, namens team de Berekuyl,
Reigershofweg 5, 3849 NJ te Hierden
Tel: 0341-453177