Op onderstaande pagina kunt u diverse vacatures vinden van externe bedrijven.

Vacature Oedeemfysiotherapeut (of bereidheid tot volgen opleiding Oedeemfysiotherapie)

Kom jij ons team versterken? Jij bent een fysiotherapeut die:

– 2 tot 4 dagen wil werken
– BIG geregistreerd is
– goed in teamverband kan werken
– bereid is 1 avond in de week te werken
– pré is een affiniteit met oedeem-specialisatie of bereidheid tot het volgen van opleiding hiervoor.

Waarom je bij ons wilt werken
Fysio Henny Biemans is een dynamische eerstelijns praktijk. Wij hebben een gezellig team met verschillende specialisaties. Fysiotherapie Henny Biemans streeft ernaar mensen weer in ‘beweging’ te krijgen in de ruimste zin van het woord. Als team werken wij samen om dit te bereiken.

Interesse? Reageren kan via info@fysiohennybiemans.nl t.a.v. Henny Biemans. www.fysiohennybiemans.nl  

geplaatst 20-9-2021

Vacature Master Oncologie Fysiotherapie

We zijn op zoek naar een betrokken zelfstandig werkend oncologie fysiotherapeut(e) in 1,5 lijn.
Wil jij samen met Barbara (collega oncologie fysiotherapie) mensen begeleiden in de moeilijkste fase van hun leven? Voel jij je net als Barbara bevoorrecht om mensen hierin te kunnen ondersteunen, dan is deze vacature iets voor jou!

Je werkt zowel in 1e lijn als 1,5 lijns zorgsetting en werkt nauw samen met medisch specialisten, oncologisch verpleegkundigen en huisartsen om de patiënt optimaal te kunnen begeleiden. Je verwijst daarnaast mensen door naar andere praktijken in de regio en houdt contact over de voortgang. In overleg ga je werken op goed gefaciliteerde locaties binnen het Medisch Spectrum Twente (Enschede / Oldenzaal) en twee gezondheidscentra in Losser en Oldenzaal. Hierin zijn we uniek waardoor we goed kunnen samenwerken met zowel huisartsen als medisch specialisten.

Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar. Uitbreiding in uren is mogelijk maar mede afhankelijk van jouw eigen inbreng. Wij bieden jou een mooie kans om je als zelfstandig ondernemer binnen een goed lopende praktijk aan te sluiten. Je hebt dus de vrijheid van het ondernemerschap en wordt gefaciliteerd vanuit de praktijk waardoor jij je volledig kunt focussen op het behandelen van jouw patiënten. Kijk voor meer informatie over de praktijk op www.jvanderweide.nl
Ben jij die empathische en gedreven oncologie fysiotherapeut(e) en wil jij samen met Barbara de oncologische zorg in Twente verder ontwikkelen, dan komen we heel graag met jou in contact! Ik zie je cv graag tegemoet. Reageren kan per mail voor 1 oktober aan jeroen@jvanderweide.nl. 
Wil je meer weten, bel gerust op tel.nr. 0541-760025 en vraag naar Barbara of Jeroen.

geplaatst 27-8-2021