Berekuyl vacatures

Klaar voor de toekomst? Start met een vliegende start in de wereld van fysiotherapie! Werk én studeer in onze gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk en maak vanaf dag één het verschil!

Ben je net afgestudeerd als fysiotherapeut en op zoek naar een manier om je carrière direct naar een hoger niveau te tillen? Het veranderende zorglandschap biedt tal van uitdagingen en kansen, en wij geloven dat een voortraject in Revalidatie Fysiotherapie of Oncologie Fysiotherapie de perfecte volgende stap voor jou is!

Onze organisatie biedt een unieke kans om te werken en tegelijkertijd verder te studeren. Met onze voorbereidingstrajecten sluiten we naadloos aan op de veranderende behoeften in de gezondheidszorg. Kies voor het voortraject Revalidatie Fysiotherapie of Oncologie Fysiotherapie (gecombineerd met oedeemfysiotherapie) en verdiep zowel je praktijkervaring als je academische kennis. Kies je daarnaast voor de afstudeerrichting Geriatrie aan de Vrije Universiteit van Brussel, dan behaal je ook je registratie als geriatrie fysiotherapeut!

Wat maakt onze aanpak speciaal? Je kunt direct aan de slag binnen onze organisatie terwijl je je specialiseert. Zo doe je waardevolle praktijkervaring op en krijg je een voorsprong in je loopbaan als gespecialiseerd fysiotherapeut.

Daarnaast bieden wij uitgebreide ondersteuning en begeleiding om de combinatie van werken en studeren soepel te laten verlopen. Ons ervaren team van collega’s en docenten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van je professionele ontwikkeling.

Wil je meer weten over deze unieke kans? Schrijf je dan in via onze website www.deberekuylacademy.nl  voor ons online vragenuur op donderdag 11 april van 19.30 tot 20.30 uur. Maak via Teams alvast kennis met onze docenten Prof. Dr. Jo Nijs en Drs. Wouter Hoelen en ontdek hoe ons programma jou kan helpen om je carrièredoelen te bereiken.

Het academisch jaar begint eind september 2024, dus grijp nu de kans om je toekomst in de fysiotherapie vorm te geven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te ondersteunen bij het verwezenlijken van je ambities in de gezondheidszorg.

 

We zien je graag bij de Berekuyl!

Voor meer informatie: Wouter Hoelen, whoelen@deberekuyl.nl

VACATURE FYSIOTHERAPEUT

𝐊𝐨𝐦 𝐣𝐢𝐣 𝐨𝐧𝐬 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧?

Door de toenemende groei van onze praktijk & opleidingscentrum de Berekuyl academy zoeken we een enthousiaste collega fysiotherapeut voor 24-32 uur per week. We zoeken een collega die zich graag wil specialiseren in de oedeem- / oncologie- of revalidatiefysiotherapie.

Mocht je al genoeg specialisaties en competenties bezitten, dan ben je ook welkom om te solliciteren.

Vragen? Neem gerust contact met op ons voor meer informatie.

https://www.deberekuyl.nl/

Mail je CV en korte motivatie naar: ahoelen@deberekuyl.nl

Tel: 0341 453 177

Plaatsingsdatum: 1 maart 2024

VACATURE KLINISCH PSYCHOLOOG

Therapeutisch Centrum de Berekuyl is gezien de huidige populatiezwaarte op zoek naar een Klinisch Psycholoog (ZZP-basis, op enkele dagdelen per maand met doorgroeimogelijkheden), om de interdisciplinaire revalidatietrajecten o.a. op het gebied van oncologie, chronische pijn, lipoedeem, obesitas en overige chronische aandoeningen te ondersteunen.

Er wordt binnen onze kliniek nauw samengewerkt met diëtist, verbijzonderde fysiotherapie, ergotherapie en binnen de ketenzorg met diverse regionale zorgnetwerken en revalidatie-instanties.

Geboden wordt een spreekkamer/behandelruimte binnen onze prachtige kliniek gelegen in het lommerrijke Hierden. Zie ook www.deberekuyl.nl voor meer informatie.

Bent u de klinisch psycholoog met ervaring op bovenstaande gebieden en wilt u ons interdisciplinair team ondersteunen? Dan nodigen we u graag uit voor het maken van een afspraak!

Stuur uw CV naar Astrid Hoelen, ahoelen@deberekuyl.nl dan nemen wij snel contact met u op!

Tot gauw,

Wouter Hoelen, namens team de Berekuyl,
Reigershofweg 5, 3849 NJ te Hierden
Tel: 0341-453177

Externe vacatures

VACATURE OEDEEMFYSIOTHERAPEUT ROTTERDAM-NESSELANDE

Wij zijn per 1 januari 2024 op zoek naar een nieuwe collega oedeemfysiotherapeut voor in onze praktijk!  Affiniteit met oncologie is een pré…
Ook als je nog geen oncologiespecialisatie hebt maar die wel graag wil gaan doen, dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren.
Het bekostigen van de opleiding is zeker bespreekbaar!

We zoeken een gezellige aanvulling op ons dynamische team. Je komt te werken op beide locaties van onze praktijk in Rotterdam-Nesselande.
Beide zijn gevestigd in een gezondheidscentrum. De lijntjes met de huisartsen en andere verwijzers zijn hierdoor kort.  We bieden een plaats van 32 tot 38 uur.
Heb je interesse om in een warme praktijk te komen werken? Reageer dan!

Stuur je bericht met CV naar René Oonk, r.oonk@fysionesse.nl
meer info: www.fysionesse.nl of bellen 010-4558105

Plaatsingsdatum: 7 december 2023

Bedankt voor je interesse! We houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We zien je graag bij ons op de Academy!

Er was een probleem, probeer het nogmaals.

Met het versturen van dit formulier wordt er een link doorgestuurd naar de opgegeven email, het kan zijn dat deze email in uw spam folder belandt.