Externe Vacatures

Op onderstaande pagina kunt u diverse vacatures vinden van externe bedrijven.

Fysiotherapeut met werkervaring binnen de Oncologie
(32-40 uur per week)

Ben jij een gedreven, flexibele, enthousiaste, proactieve fysiotherapeut met werkervaring binnen de oncologie en heb je affiniteit met actieve therapie en revalidatie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons
FS Fysio is een praktijk met 4 vestigingen in Capelle aan den IJssel.
Al onze therapeuten hebben een specialisatie of een specifiek aandachtsgebied waarbij ons team streeft naar een zo gericht mogelijke en activerende aanpak.
Wij vinden het belangrijk dat je werkt in je kracht en dat daardoor iedere cliënt op de juiste plek terechtkomt. Binnen onze transparante praktijk heerst een aanpakmentaliteit, is er passie voor mensen en hebben we een open communicatie.

Wat ga je doen?
Als (oncologisch) fysiotherapeut ga je binnen ons team aan de slag op locatie Schenkel in Capelle aan den IJssel. Je komt met reguliere cliënten in aanraking en uiteraard met oncologische cliënten. In het kader van de vaak meervoudige aard van symptomen of klachten die zich kunnen voordoen bij oncologie cliënten, werk je nauw samen met de psychosomatisch- en oedeemtherapeuten binnen onze praktijk.

Je werk zal bestaan uit individuele behandelingen algemene fysiotherapie zowel in de praktijk als (waar nodig) aan huis met daarnaast ook de oncologische revalidatie van cliënten waarbij de nadruk ligt op wat mogelijk is, op de toekomst, het herstel, de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van de cliënt.

Wat vragen we van jou?
· Je bent communicatief vaardig in taal en geschrift met cliënten, verwijzers en andere stakeholders;
· Je kunt zelfstandig werken en je houdt je bezig met het onderhoud en uitbreiding van het netwerk rond de oncologische zorg;
· Je bent een teamplayer met visie en daadkracht;
· Je bent bereid om in de avonduren en/of op zaterdag te werken;
· Je hebt ervaring met het software pakket Fysioroadmap;
· Je bent BIG en CKR/keurmerk geregistreerd.

Wat kan je van ons verwachten?
· Wij zijn een gepassioneerd team waarbij knowledge sharing hoog in het vaandel staat;
· Je komt te werken in een goede ingerichte praktijkruimte voorzien van o.a. twee oefenzalen;
· Wij bieden je ruimte en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en het delen van je aandachtsgebied/expertise;
· Wij bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling met gunstige en heldere arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren en contact:
Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Graag!
Stuur je cv + een motivatiebrief naar chantal@fsfysio.nl.
Voor onze praktijkinformatie verwijzen we je naar onze website www.fsfysio.nl

 

Vacature oedeemtherapeut / fysiotherapeut (evt bekkenfysiotherapeut) Gorinchem

Voor onze fysiotherapie praktijk in Gorinchem zijn wij op zoek naar een oedeemtherapeut voor 16 t/m 24 uur in de week. Het gaat in deze functie met name om de behandeling van veneus- en lymfoedeempatiënten maar evt. ook fysiotherapie patiënten. Het is in samenwerking met een collega oedeem- en bekkenfysiotherapeut.

De praktijk
Fysiotherapiepraktijk Procare fysiotherapie is meer dan alleen fysiotherapie. Door de veelzijdigheid aan specialisaties proberen wij het kennisniveau hoog te houden. We beschikken over een uitgebreide trainingszaal met verschillende trainingsmaterialen. De trainingszaal biedt de mogelijkheid tot individuele revalidatie, maar ook mensen die willen komen sporten overdag en ’s avonds. Met ons team van 7 fysiotherapeuten en 1 oefentherapeute werken we vanuit een enthousiaste teamspirit, met ieder zijn eigen specifieke vaardigheden en persoonlijke aandacht waarbij de cliënt centraal staat.

Functie-eisen:
Je bent in het bezit van een HBO Fysiotherapie diploma, daarnaast ben je gecertificeerd of in opleiding voor oedeemtherapeut. Je bent BIG-geregistreerd.

Wij bieden:
Een leuke functie in een gezellig, jong en dynamisch team.
We beschikken over goede faciliteiten: mooie behandelkamers en een ruime oefenzaal met een breed aanbod aan oefenmateriaal. Ben jij enthousiast geworden en zou jij graag bij ons komen werken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar:

info@procarefysiotherapie.nl
Procare Fysiotherapie
Willem Elsschotstraat 2
4207 PT Gorinchem
T. 0183-699933
www.procarefysiotherapie.nl
27-11-2019 toegevoegd

Vacature Oedeemfysiotherapeut

Functie:           Oedeemfysiotherapeut
Werkweek:     16-30 uur / week
Start:               01-12-2019

Binnen het team van Frits van der Werff Paramedisch ontstaat ruimte voor een nieuwe collega. Wij zijn specifiek op zoek naar een oedeemfysiotherapeut met werkervaring binnen de oncologie en die affiniteit heeft met actieve therapie en revalidatie.

Functie-eisen

 • Afgeronde opleiding fysiotherapie
 • Afgeronde opleiding oedeemfysiotherapie, als:
  • Bij voorkeur oedeemfysiotherapie volgens De Berekuyl
  • Andere opleiding tot oedeemfysiotherapeut
 • Scholing uit de leerlijn Oncologie van het NPI is een pré, waaronder ‘beweegprogramma oncologie’ en ‘behoud fysieke fitheid tijdens chemotherapie’.
 • BIG en CKR geregistreerd
 • Ervaring met Intramed is een pré

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden
Als therapeut binnen Frits van der Werff Paramedisch ben je primair verantwoordelijk voor individuele patiëntenzorg alsmede behandelingen in groepsverband in de oefenzaal en in het zwembad. Je werkt goed samen met collega’s van het Sportinstituut, Frits van der Werff Aquasports en de Pilatesstudio. Binnen die samenwerking draag je primair de verantwoordelijkheid voor het proces waarin zelfstandigheid in het behoud van een actieve leefstijl van de patiënt centraal staat.

Herken je je in dit profiel?

 • Je hebt een duidelijke visie op het vakgebied en weet deze uit te dragen
 • Zelfmanagement is een vast onderdeel van je behandelbeleid
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je weet mensen te motiveren
 • Je bent sportief en actief ingesteld
 • Je kunt goed in teamverband werken
 • Je bent flexibel van geest en werkhouding
 • Je bent bereid ook in de avonduren en/of op zaterdag te werken

 

Onze organisatie

Frits van der Werff Paramedisch is een zelfstandige praktijk voor fysiotherapie en is – samen met het verwarmde zwembad en de moderne pilatesstudio – gevestigd binnen de muren van Frits van der Werff Sportinstituut. Het sportcentrum in Hoorn en omgeving dat al 50 jaar voor jong en oud uitblinkt op het gebied van verantwoord bewegen met professionele begeleiding en persoonlijke service. De aanwezige faciliteiten bieden ons vele mogelijkheden voor een actieve benadering en een duurzaam herstel.

Binnen de praktijk zien we een diverse patiëntenpopulatie. Door een meer dan gemiddelde expertise op het gebied van oncologische nazorg begeleiden we patiënten in alle fasen van de ziekte kanker. Daarnaast zien we onder andere – mede door de mogelijkheid van bewegen in water – postoperatieve, orthopedische of neurologische patiënten. Maar ook komen in onze praktijk veelvuldig mensen met sport- en aan overbelasting gerelateerde klachten.

Ons paramedisch team bestaat op dit moment uit 6 therapeuten, waaronder 2 oncologiefysiotherapeuten, 1 oedeemfysiotherapeut, 3 algemeen fysiotherapeuten.

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je ons team komen versterken? Reageer dan zo spoedig mogelijk met sollicitatiebrief en CV naar marije@fritsvanderwerff.nl, t.a.v. Marije van der Werff. Voor meer informatie: www.fritsvanderwerff.nl.