Op onderstaande pagina kunt u diverse vacatures vinden van externe bedrijven.

‘Wat als je als oedeemfysiotherapeut meteen de ervaring kan opdoen die de rest van je veelbelovende carrière zal vormen?’

 LOF zoekt:
Een gedreven oedeemfysiotherapeut die ons team komt versterken! Voor de functie is het noodzakelijk dat je passie hebt voor oedeem en oncologie. De werkzaamheden bestaan vooral uit patiëntenzorg op het gebied van lymfoedeem (zowel primair als secundair), lipoedeem en oncologie. Wij vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig bent, buiten de kaders kunt denken en hulp durft te vragen waar nodig. Functie eisen: afgeronde opleiding oedeemfysiotherapie. Ervaring en opleiding/cursussen binnen de oncologie is een pre. Ben jij de verbinder die we zoeken?

LOF biedt:
Wij bieden een werkplek waar je samenwerkt met gedreven, ervaren en klantgerichte oedeem- en oncologiefysiotherapeuten. Wij hebben voor iedere cliënt een individuele aanpak en durven van protocollen af te wijken wanneer de persoonlijke situatie van cliënten dit vraagt (vraaggestuurde zorg, zorg op maat). LOF beschikt over korte lijntjes met lokale, regionale en landelijke verwijzers en heeft samenwerkingsverbanden met diverse partners in de zorg. Daarnaast is LOF trots op de diverse workshops, lezingen en scholingen die zij in binnen- en buitenland verzorgt. Dit kenmerkt de sterke drijfveer om te innoveren, kwaliteit te willen leveren en de meest up-to-date knowhow in te zetten en te delen met collega’s.

Uren per week: zwangerschapswaarneming voor 20-24 uur per week op onze locaties in Assen en Groningen.
Interesse? Ben jij gemotiveerd, flexibel, kun je goed samenwerken en heb je passie voor oedeem en oncologie?
Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar LOF t.a.v. José Vos (jose@loffysiotherapie.nl).
Voor meer informatie over de praktijk kun je de website raadplegen: www.loffysiotherapie.nl of bellen naar 050-211 1929.

geplaatst 12-01-2021

VACATURE OEDEEM- EN ONCOLOGIEFYSIOTHERAPEUT       

Vanaf 2 januari 2021 zoeken wij wegens zwangerschapsverlof een oedeemfysiotherapeut met affiniteit voor oncologie en bij voorkeur, ook een oncologieopleiding. Het gaat om een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Mochten er wensen zijn om minder uren te draaien dan is dit in overleg mogelijk. De aanstelling loopt door tot medio juni 2021, daarna blijft er tussen de 20-25 uur over voor een vaste aanstelling.

Onze praktijk kenmerkt zich door de samenwerking van zeven ervaren register fysiotherapeuten, met een groot aantal specialisaties welke hoogwaardige kwalitatieve zorg leveren en meegaan in de laatste ontwikkelingen van het vak. Witte Vlinder Fysiotherapie is compleet ingericht met ruime behandelkamers, twee grote oefenruimtes, gescheiden douches en kleedkamers en er is voldoende gratis parkeerruimte.

Heb je interesse in deze zwangerschapswaarneming met mogelijkheid tot vaste aanstelling, neem dan contact op via onderstaande gegevens.
Linda Spangenberg: 0646191659, linda@wittevlinderfysiotherapie.nl 
Ellen van de Sande: 0638285392, ellen@wittevlinderfysiotherapie.nl
Website: www.wittevlinderfysiotherapie.nl

geplaatst 18-12-2020

 ONCOLOGIE / OEDEEMFYSIOTHERAPEUT – CANCER CARE CENTER                    

Bedrijf: Cancer Care Center / FysioHolland B.V.
Standplaats: Cancer Care Center Amsterdam Oost en Amsterdamse Bos
Start datum: Februari 2020 – juni 2020
Aantal uur: 16 – 30 uur per week – in overleg

Voor onze (plus)praktijken in het Cancer Care Center Amsterdam Oost en Cancer Care Center Amsterdamse Bos zijn we op zoek naar een oncologie/oedeemfysiotherapeut met ervaring op het gebied van oncologie nazorg. De vacature betreft een tijdelijke waarneming i.v.m. een
zwangerschapsverlof. Na de waarneming is het mogelijk op andere plaatsen van Cancer Care Center bij FysioHolland het werk als oedeem/oncologie fysiotherapeut voort te zetten. Cancer Care Center (CCC) biedt samenhangende zorg op fysiek, psychisch, sociaal en maatschappelijk gebied aan (voormalig) kankerpatiënten en hun naasten. De nadruk ligt daarbij op wat mogelijk is, op de toekomst, op vitaliteit en herstel. De zorgverleners die bij CCC werken, zijn gespecialiseerd in oncologie en hebben ervaring met kankerpatiënten. Zij delen hun kennis en ervaringen met elkaar en hebben zo samen meer te bieden dan ieder van hen afzonderlijk.

Wat je van ons kunt verwachten:
●Een korte lijn met de verwijzers en een goed ingerichte praktijkruimte
●Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
●Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat
●De mogelijkheid om je verder te kunnen ontwikkelen binnen deze doelgroep
●Je werkt multidisciplinair en uitsluitend met oncologische cliënten in de eerste lijn
●De praktijk is aangesloten bij Onconet
●De mogelijkheid om te leren en/of participeren op de FysioHolland Academy
●Serviceteam ter ondersteuning van taken op het gebied van ondernemen en innovatie
●Een marktconform salaris met een ingebouwd garantieloon.

Cancer Care Center heeft momenteel meerdere vestigingen, gevestigd in diverse plaatsen in Nederland en werkt onder meer met fysiotherapeuten van FysioHolland. FysioHolland biedt naast de oncologiefysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manueel therapie, psychosomatische therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie en oefentherapie Mensendieck. Cancer Care Center staat voor kwalitatief hoogwaardige
fysiotherapeutische zorg en revalidatie, waarin online en offline zorg in toenemende mate met elkaar verweven zijn en zelfmanagement van de cliënt een belangrijke rol inneemt. Wij geloven erin dat dergelijke zorg mogelijk gemaakt wordt door goede samenwerkingen met partners zoals specialisten en andere disciplines.

Wat we van jou verwachten:
●Een afgeronde opleiding fysiotherapie met aanvullende cursus oedeemtherapie is een pré
●Ervaring met de doelgroep oncologie is een pré
●Teamspeler die goed kan samenwerken met de collega’s en andere disciplines
●We zoeken iemand met de volgende eigenschappen: innovatief, ondernemend, netwerker, en flexibel.

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Vermeld in je sollicitatie de locatie en de functie waarop je solliciteert. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maxime Oostrom via 088 374 16 55. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

geplaatst 18-12-2020

 

Fysiotherapie & Sportrevalidatie Gerard Bambacht, Zaltbommel – Vacature Oedeemtherapeut

Beste collega!

Wij zijn m.i.v. januari 2021 op zoek naar een (geregistreerde) collega oedeemtherapeut. In onze praktijk in Zaltbommel staan kleinschaligheid en persoonlijke benadering voorop! We werken met 3 collega’s. Daarnaast is de praktijk onderdeel van een regionaal samenwerkingsverband. Naast algemene fysiotherapie behandelen we met name cliënten met long- en/of vaatproblematiek, lymfeaandoeningen en sport gerelateerde klachten. Momenteel zoeken wij iemand voor 10-15 uur per week voor de behandeling van onze oedeempatiënten, aangevuld met algemene fysiotherapie. Uitbreiding van het aantal uren is in de toekomst wellicht mogelijk.

Heb je interesse? Neem dan voor meer informatie contact op met Gerard Bambacht.

E-mail: info@fysiobam.nl
Telefoon: 0418-511521

geplaatst 11-12-2020

Fysiotherapie Mijnsherenlaan/ Portland/ Zuidplein

In Rhoon/Rotterdam komt een opening voor een oedeemtherapeut in het team. Fysiotherapie Mijnsherenlaan/ Portland/ Zuidplein is op zeer korte termijn (liefst al per 01-01-2021) op zoek naar een enthousiaste nieuwe kracht binnen de organisatie. Ze zijn op zoek naar een (bijna) geregistreerd oedeemtherapeute (die tevens affiniteit heeft met oncologische revalidatie) tot 32 uur per week. Invulling van de uren zou dan plaatsvinden op de lokatie Portland in Rhoon en op de lokatie Zuidplein binnen een gezondheidscentrum in Rotterdam.

Wij bieden een gezellige werksfeer binnen een leuk team en een goede verdienste.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Gert Ockhuijsen (06-46581283)

www.fysiotherapiezuidplein.nl
www.fysiotherapieportland.nl

geplaatst 08-12-2020

Oedeemfysiotherapeut / huidtherapeut 

 

 

Wij zijn vanwege groei binnen de oncologiefysiotherapie op zoek naar een Oedeemtherapeut of huidtherapeut m/v (voor tenminste 24 uur, uren zijn bespreekbaar).

Ben jij die betrokken persoon, die affiniteit heeft met oncologie? Ben jij diegene die ons topteam wil versterken?

We bieden je:

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een multidisciplinaire omgeving
 • Een moderne revalidatieruimte
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform VvAA
 • EPD: Spot on Medics
 • Op zaterdag en in de avond werken is een mogelijkheid

We zoeken een:

 • Gediplomeerd oedeem- fysiotherapeut of huidtherapeut
 • BIG en CKR geregistreerd
 • Het kunnen aanmeten van therapeutische kousen is een pré
 • Goede samenwerking met collega’s
 • Een werkhouding die past bij de auditeisen van een Pluspraktijk

E-mail snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar:
Ann Taveirne Centrum Fysiotherapie & Revalidatie
T.a.v. Suzanne Beemsterboer
Kwaliteitsmedewerker/zorgcoördinator
suzanne@anntaveirne.nl
Tel: 072-5725744

geplaatst 03-12-2020