Op onderstaande pagina kunt u diverse vacatures vinden van externe bedrijven.

Vacature oedeem/oncologiefysiotherapeut

Ben jij een gemotiveerde oedeem/ oncologische fysiotherapeut die op zoek is naar een afwisselende baan binnen een multidisciplinaire praktijk? Dan is het Medisch Training Centrum (MTC) Zoetermeer op zoek naar jou!

Het (multidisciplinaire) team zoekt een enthousiaste collega,  om het team te versterken. De werkzaamheden zullen bestaan uit het begeleiden van patiënten in de trainingszaal, de behandelkamer en in het zwembad. Daarnaast biedt het MTC de mogelijkheid om je verder te verdiepen in het vakgebied.

Ben jij dus zelfstandig, leergierig, sociaal en ondernemend, dan is dit dé plek voor jou!

Waar kom jij te werken?

MTC Zoetermeer heeft twee vestigingen in Zoetermeer. Het team bestaat uit 11 fysiotherapeuten en 3 secretarieel medewerkers. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met een podotherapeut en diëtisten.   

De praktijk heeft meerdere specialisaties in huis en een grote trainingszaal waarin meerdere oefenprogramma’s worden gegeven. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van het zwembad in Zoetermeer voor het geven van hydrotherapie.

Wij bieden:

 • Bij aanvang een werkweek van 25 uur, met mogelijkheid tot uitbreiding
 • Veel mogelijkheid tot eigen inspraak en eigen initiatief
 • Een gezellig team

Voor deze functie vragen wij iemand met:

 • Een afgeronde HBO- opleiding fysiotherapie
 • Master Oedeemfysiotherapie behaald
 • Een BIG-registratie
 • Aandacht op HCA niveau (plus) en aandacht voor de patiënt
 • Enthousiasme, motivatie en flexibiliteit
 • Goede communicatieve vaardigheden en een positieve instelling
 • Bereidheid om 1 á 2 avonden te werken

Interesse?

Reageer dan voor 28 mei 2021 door een motivatiebrief en Curriculum Vitae te sturen naar info@mtczoetermeer.nl. Wil je meer informatie over deze functie bel dan met 079-3200211 en vraag naar Esther Castenmiller.

 

geplaatst 14-04-2021

Vacature oncologiefysiotherapeut

Fysiotherapie Den Bosch Oost is wegens uitbreiding van ons team op zoek naar een nieuwe collega oncologie fysiotherapie.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een doelgericht, professioneel, leergierig en hecht team, nu met twee collega’s, jij wordt de derde. We werken als oncologie fysiotherapeuten samen met oncologen, verpleegkundig specialisten, huisartsen, (medisch) psychologen en diëtist. Zowel in individuele begeleiding als in groepsbegeleiding. Primair ga je oncologische patiënten begeleiden maar je bent natuurlijk ook inzetbaar als algemeen fysiotherapeut.

De praktijk zelf, nu bestaande uit 5 collega’s, richt zich met name op algemene, manueel, sport en oedeem/oncologie fysiotherapie en chronische zorg zoals claudicatio, COPD, hartfalen en COVID-19 revalidatie. Wij vinden het belangrijk dat patiënten een gemoedelijke sfeer ervaren waar ze het gevoel hebben dat er met ze meegedacht wordt.

We zijn gevestigd in zorgcentrum Grevelingen en in het Medisch Centrum Den Bosch Oost. We werken regelmatig samen met de huisartsen, thuiszorg, ergotherapeut, podotherapeut, diëtist. Op beide locaties beschikken we over een aantal behandelkamers en een trainingszaal.  

WAT KUN JIJ VERWACHTEN?

Als je bij ons werkt is er ruimte voor een cursus/opleiding om je kennis te verbreden of verdiepen. We delen graag casuïstiek met elkaar, om onszelf te blijven ontwikkelen of gewoon even te sparren over die ene complexe casus. Tot slot vinden we het belangrijk dat je in je werk ook aandacht besteed aan het onderhouden en uitbreiden van jouw verwijsnetwerk.

WIE BEN JIJ?…..

 • Afgestudeerd HBO fysiotherapeut
 • Oncologie fysiotherapeut(e) op masterniveau, studerende hiervoor of de wens om dit op korte termijn te gaan doen
 • cursus oedeemtherapie is een pre
 • BIG en CKR geregistreerd
 • 20 tot 40 uur per week beschikbaar
 • Woonachtig in omgeving Den Bosch?
 • Sterk in communicatie en een motiverende behandelaar?

WIL JIJ……

 • Werken in een leuk team?
 • Je blijven ontwikkelen als fysiotherapeut?
 • Werken en ervaring opdoen met de doelgroep waar je passie ligt en voor gestudeerd hebt?

Solliciteer dan snel!

Fysiotherapie Den Bosch Oost, tav Perry Broers

van Broeckhovenlaan 6
5213 HX ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 073 690 98 02
Mobiel 06 25 00 61 30
pbroers@fysiotherapiedenboschoost.nl

 

geplaatst 14-04-2021

Vacature oedeem/oncologiefysiotherapeut
Tijd voor jouw volgende stap en altijd al willen werken in een gemoedelijke eerstelijns praktijk? Kom dan werken bij Fysiotherapie Jansen. Wij zijn per direct op zoek naar een oedeemfysiotherapeut die zijn/haar hart voor de (oncologie) patiënt omzet naar behandelingen die het verschil maken. Je bent een professional die de werkelijke vraag van de patiënt kan inventariseren. Je luistert, adviseert, ontwerpt en creëert maatwerk behandelplannen voor onze patiënten waarbij je hun wens centraal stelt. Hierin houd je rekening met leefstijl, beweeggedrag, vermoeidheid, voeding en psychosociale problematiek. Met als doel de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren, ongeacht welke levensfase.

Je onderscheid je door oplossingsgerichte creativiteit in complexe casuïstiek. Dit doe je door multidisciplinair samen te werken met specialisten zoals verpleegkundigen, artsen en zorgverleners in bestaande netwerken waar je zelf een actieve rol in wil spelen. Naast pragmatisch ben je leergierig en wil je steeds dat stapje extra zetten dat nodig is voor je patiënt en onze praktijk.

Wie zijn wij?
Onze praktijk kenmerkt zich door bedreven professionals met specialisaties op oedeem- en oncologie fysiotherapie omdat driekwart van onze patiënten te maken heeft met oncologie problematiek. Als collega’s werken we samen, vragen elkaar om hulp, vullen elkaar aan en houden elkaar scherp door korte lijnen. Dit trekken wij als experts door in de oncologische zorgkaart van Apeldoorn zodat we de patiënt snel op de juiste plaats krijgen.

Jou missen we nog.
Als oedeemfysiotherapeut heb je verstand van zaken waaronder:
• Handel je zelfstandig en professioneel.
• Ben je zichtbaar, communiceer je helder en behoud je het overzicht.
• Ben je een sparringpartner voor collega en patiënt.
• Heb je een heldere visie op je vakgebied en een constantie nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

Verder heb je
• Voor deze functie een afgeronde HBO- opleiding fysiotherapie.
• Een oedeemfysiotherapie specialisatie behaald (voorkeur MLDV).
• Je BIG registratie en ben je aangesloten bij het CKR en NVFL bij het KNGF.
• En ben je in het bezit van een B rijbewijs en auto om aan huis te kunnen behandelen.

In deze functie krijg je:
• Na twee maanden proeftijd een bepaalde tijd contract voor 24-32 uur.
• Een dynamische omgeving waarin je je talenten kunt inzetten.
• Een diversiteit aan enkelvoudig en complexe casussen.
• Zelfstandigheid met verantwoordelijkheden.
• Mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
• Een salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jouw ervaring en groeipotentie.

Benieuwd naar de functie van oedeemfysiotherapeut bij Fysiotherapie Jansen, neem contact op met Karen Keus-Jansen, 06-17448886 of mail naar karen@fysiotherapiejansen.com.
www.fysiotherapiejansen.com

geplaatst 31-03-2021

Vacature Algemeen Fysiotherapeut
Ben je werkzaam al fysiotherapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken:
Fysiotherapie de Bundeling te Soest is namelijk op zoek naar een enthousiaste Fysiotherapeut die affiniteit heeft met revalidatie COPD, Leefstijlprogramma’s, Oedeem, Oncologie en/of Geriatrie en zich verder wil ontwikkelen.
Het betreft een vaste aanstelling voor 3 tot 5 dagen in de week. Toetreden tot de Maatschap in de toekomst, is bespreekbaar.
Dagen, tijden en uren zijn in onderling overleg af te stemmen.

Wie zijn wij:
Fysiotherapie de Bundeling is gevestigd in Soest-Zuid in Medisch Centrum de Bundeling. In onze praktijk staat de patiënt centraal, niet de klacht. Daarnaast gaat onze aandacht uit naar preventie en leefstijl. De praktijk beschikt over individuele behandelruimten, een ruime oefenzaal met moderne fitnessapparatuur en oefenmaterialen. Ons team bestaat uit acht fysiotherapeuten met diverse specialisaties zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, fysiotherapie in de geriatrie en oedeemfysiotherapie, ondersteund door twee administratieve krachten. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Voor meer informatie over onze praktijk, zie onze website www.fysiodebundeling.nl

 Solliciteer direct
Wil jij ons enthousiaste team komen versterken, stuur dan vóór 15 april 2021 je CV met motivatiebrief naar info@fysiodebundeling.nl, t.a.v. Werner van Althuis.

geplaatst 30-03-2021

IN-MOTION Paramedisch Centrum Breda is op zoek naar een enthousiaste collega

OEDEEM FYSIOTHERAPEUT(E)

Voor onze praktijk IN-MOTION paramedisch centrum in Breda zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste, collegiale nieuwe kracht binnen onze organisatie voor 18 uur per week. We zijn op zoek naar een (geregistreerd-) oedeemtherapeute (i.o.). Invulling van de uren zou dan plaatsvinden op onze verschillende locaties in Breda en Hoeven. Uitbouw van uren ligt binnen de mogelijkheden.
Onze doelstelling is patiënten professioneel en met persoonlijke aandacht te helpen bij hun hulpvraag. De werkzaamheden zullen bestaan uit lymfedrainage en algemene fysiotherapie.

Wat wordt er van je verwacht:
– Kunnen werken met het Intramed
– Bereid om ook in de avonduren te werken
– Ondernemend
– Flexibel
– In het bezit van een rijbewijs
– Woonachtig in de regio Breda
– Team player

Primaire arbeidsvoorwaarden:
– Marktconform salaris
– Vakantiegeld

Secundaire Arbeidsvoorwaarden:
– Bijdrage pensioen
– Bijdrage aan ontwikkeling en cursussen
– Bijdrage in kosten specialisten register

Verwachte startdatum: per 1 mei

Reageren naar: info@in-motionbreda.nl

geplaatst 30-03-2021

ONCOLOGIE/OEDEEMTHERAPEUT FYSIO GEZONDHEIDSCENTRUM  WEESP

Collega gezocht voor overname maatschap deel in Weesp.

Na vele jaren met plezier in onze praktijk te hebben gewerkt wordt het tijd om mijn werkzaamheden te beëindigen.

Daarom bied ik mijn maatschap deel aan ( 4 dagen per week).

Wij zijn op zoek naar een jonge ondernemende collega met een aanvullende opleiding oedeemtherapie en onconet registratie.   Een teamspeler met visie, daadkracht en ondernemerschap.

Onze praktijk is een moderne, goedlopende praktijk in het Gezondheidscentrum in Weesp.  Naast 4 behandelkamers beschikken wij over een oefenzaal met fitness apparatuur. De sfeer in de praktijk is gemoedelijk maar professioneel. De maatschap bestaat uit 4 personen, een ZZP-er en een administratief medewerker. Iedere collega heeft 1 of meerdere specialisaties. Er zijn goede contacten met de verwijzers.

Weesp is een groei gemeente onder de rook van Amsterdam.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet en neem contact met ons op of mail voor meer informatie.

Website: www.fysiogcw.nl   E-mail:info@fysiogcw.nl   Telefoon: 0294-417767.

geplaatst 23-03-2021

‘Wat als je als oedeemfysiotherapeut meteen de ervaring kan opdoen die de rest van je veelbelovende carrière zal vormen?’

 LOF zoekt:
Een gedreven oedeemfysiotherapeut die ons team komt versterken! Voor de functie is het noodzakelijk dat je passie hebt voor oedeem en oncologie. De werkzaamheden bestaan vooral uit patiëntenzorg op het gebied van lymfoedeem (zowel primair als secundair), lipoedeem en oncologie. Wij vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig bent, buiten de kaders kunt denken en hulp durft te vragen waar nodig. Functie eisen: afgeronde opleiding oedeemfysiotherapie. Ervaring en opleiding/cursussen binnen de oncologie is een pre. Ben jij de verbinder die we zoeken?

LOF biedt:
Wij bieden een werkplek waar je samenwerkt met gedreven, ervaren en klantgerichte oedeem- en oncologiefysiotherapeuten. Wij hebben voor iedere cliënt een individuele aanpak en durven van protocollen af te wijken wanneer de persoonlijke situatie van cliënten dit vraagt (vraaggestuurde zorg, zorg op maat). LOF beschikt over korte lijntjes met lokale, regionale en landelijke verwijzers en heeft samenwerkingsverbanden met diverse partners in de zorg. Daarnaast is LOF trots op de diverse workshops, lezingen en scholingen die zij in binnen- en buitenland verzorgt. Dit kenmerkt de sterke drijfveer om te innoveren, kwaliteit te willen leveren en de meest up-to-date knowhow in te zetten en te delen met collega’s.

Uren per week: zwangerschapswaarneming voor 20-24 uur per week op onze locaties in Assen en Groningen.
Interesse? Ben jij gemotiveerd, flexibel, kun je goed samenwerken en heb je passie voor oedeem en oncologie?
Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar LOF t.a.v. José Vos (jose@loffysiotherapie.nl).
Voor meer informatie over de praktijk kun je de website raadplegen: www.loffysiotherapie.nl of bellen naar 050-211 1929.

geplaatst 12-01-2021

VACATURE OEDEEM- EN ONCOLOGIEFYSIOTHERAPEUT       

Vanaf 2 januari 2021 zoeken wij wegens zwangerschapsverlof een oedeemfysiotherapeut met affiniteit voor oncologie en bij voorkeur, ook een oncologieopleiding. Het gaat om een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Mochten er wensen zijn om minder uren te draaien dan is dit in overleg mogelijk. De aanstelling loopt door tot medio juni 2021, daarna blijft er tussen de 20-25 uur over voor een vaste aanstelling.

Onze praktijk kenmerkt zich door de samenwerking van zeven ervaren register fysiotherapeuten, met een groot aantal specialisaties welke hoogwaardige kwalitatieve zorg leveren en meegaan in de laatste ontwikkelingen van het vak. Witte Vlinder Fysiotherapie is compleet ingericht met ruime behandelkamers, twee grote oefenruimtes, gescheiden douches en kleedkamers en er is voldoende gratis parkeerruimte.

Heb je interesse in deze zwangerschapswaarneming met mogelijkheid tot vaste aanstelling, neem dan contact op via onderstaande gegevens.
Linda Spangenberg: 0646191659, linda@wittevlinderfysiotherapie.nl 
Ellen van de Sande: 0638285392, ellen@wittevlinderfysiotherapie.nl
Website: www.wittevlinderfysiotherapie.nl

geplaatst 18-12-2020

 ONCOLOGIE / OEDEEMFYSIOTHERAPEUT – CANCER CARE CENTER                    

Bedrijf: Cancer Care Center / FysioHolland B.V.
Standplaats: Cancer Care Center Amsterdam Oost en Amsterdamse Bos
Start datum: Februari 2020 – juni 2020
Aantal uur: 16 – 30 uur per week – in overleg

Voor onze (plus)praktijken in het Cancer Care Center Amsterdam Oost en Cancer Care Center Amsterdamse Bos zijn we op zoek naar een oncologie/oedeemfysiotherapeut met ervaring op het gebied van oncologie nazorg. De vacature betreft een tijdelijke waarneming i.v.m. een
zwangerschapsverlof. Na de waarneming is het mogelijk op andere plaatsen van Cancer Care Center bij FysioHolland het werk als oedeem/oncologie fysiotherapeut voort te zetten. Cancer Care Center (CCC) biedt samenhangende zorg op fysiek, psychisch, sociaal en maatschappelijk gebied aan (voormalig) kankerpatiënten en hun naasten. De nadruk ligt daarbij op wat mogelijk is, op de toekomst, op vitaliteit en herstel. De zorgverleners die bij CCC werken, zijn gespecialiseerd in oncologie en hebben ervaring met kankerpatiënten. Zij delen hun kennis en ervaringen met elkaar en hebben zo samen meer te bieden dan ieder van hen afzonderlijk.

Wat je van ons kunt verwachten:
●Een korte lijn met de verwijzers en een goed ingerichte praktijkruimte
●Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie
●Een lerende organisatie waarbij kennis delen hoog in het vaandel staat
●De mogelijkheid om je verder te kunnen ontwikkelen binnen deze doelgroep
●Je werkt multidisciplinair en uitsluitend met oncologische cliënten in de eerste lijn
●De praktijk is aangesloten bij Onconet
●De mogelijkheid om te leren en/of participeren op de FysioHolland Academy
●Serviceteam ter ondersteuning van taken op het gebied van ondernemen en innovatie
●Een marktconform salaris met een ingebouwd garantieloon.

Cancer Care Center heeft momenteel meerdere vestigingen, gevestigd in diverse plaatsen in Nederland en werkt onder meer met fysiotherapeuten van FysioHolland. FysioHolland biedt naast de oncologiefysiotherapie alle mogelijke vormen van specialisaties aan zoals manueel therapie, psychosomatische therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, handtherapie en oefentherapie Mensendieck. Cancer Care Center staat voor kwalitatief hoogwaardige
fysiotherapeutische zorg en revalidatie, waarin online en offline zorg in toenemende mate met elkaar verweven zijn en zelfmanagement van de cliënt een belangrijke rol inneemt. Wij geloven erin dat dergelijke zorg mogelijk gemaakt wordt door goede samenwerkingen met partners zoals specialisten en andere disciplines.

Wat we van jou verwachten:
●Een afgeronde opleiding fysiotherapie met aanvullende cursus oedeemtherapie is een pré
●Ervaring met de doelgroep oncologie is een pré
●Teamspeler die goed kan samenwerken met de collega’s en andere disciplines
●We zoeken iemand met de volgende eigenschappen: innovatief, ondernemend, netwerker, en flexibel.

Kijk je ernaar uit om jouw kennis en ervaring te gaan gebruiken om te helpen bouwen aan onze praktijk? Solliciteer dan vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@fysioholland.nl. Vermeld in je sollicitatie de locatie en de functie waarop je solliciteert. Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Maxime Oostrom via 088 374 16 55. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

geplaatst 18-12-2020