Bezoek de informatieavond op 23 augustus!

Bezoek onze informatieavond op 23 augustus in Hierden om kennis te maken met onze ‘Pre-master Lymfologie & Oncologie‘ en de aansluitende Master of Science Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Ontdek ook hoe u onze opleiding gedeeltelijk kan volgen, mocht dat beter bij uw situatie passen!

Wat is de Berekuyl academy?

Wij zijn een kleinschalige scholingsaanbieder op academisch niveau (MSc titel) gelegen in een prachtige omgeving op de Veluwe. Wij werken nauw samen met de VUB te Brussel.

De student staat bij ons centraal en onze ambitie is om fysiotherapeuten op te leiden met één duidelijk doel voor ogen: verbetering van de kwaliteit van leven van de patiënt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wordt erkent oncologie-fysiotherapeut met universitaire MSc en doe de ‘Master of Science revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met pre-master Lymfologie & Oncologie’.

Wilt u zich eerst specialiseren in Decongestieve Lymfatische Therapie (DLT) als voorbereiding op het mastertraject? Wordt dan met onze opleiding Oedeem Fysiotherapie geregistreerd oedeemfysiotherapeut

Wilt u zich verder verdiepen in de oncologie en lymfologie, maar (nog) niet deelnemen aan het wetenschappelijk traject? Ook dan kunt u bij ons terecht en volgt u specifieke onderdelen vanuit de pre-master.

Reserveer alvast uw plek voor de informatieavond op donderdagavond 23 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *